Identiteit

Wie bent u?

Weten uw klanten exact wat u doet en waarom ze voor u zouden kiezen? Uw teksten vormen vaak het eerste contact dat uw klant met u heeft. De eerste indruk kan dan ook maar beter impact hebben. Een van mijn specialismen is het vaststellen van de passende identiteit en missie voor uw bedrijf. We doen dat samen in een identiteitssessie. Met mijn coachvaardigheden en door het stellen van de juiste vragen, raken we in een mum van tijd de unieke kern van uw bedrijf en dienstverlening.

 

Uw missie en identiteit

In uw missie staat kernachtig wat uw bedrijf doet, voor wie, en hoe u dat doet. Ofwel, datgene wat u als bedrijf bijzonder maakt. In uw missie komt een aantal aspecten samen. Wat wilt u betekenen als bedrijf of organisatie voor uw klanten of doelgroep? Waarom doet u wat u doet? Vanuit welke normen en waarden? En wat maakt u onderscheidend van uw concurrent?

 

Uw missie vormt uw visitekaartje en mag in één oogopslag duidelijk zijn voor uw klant. Dus, wenst u uw identiteit en missie kort en krachtig verwoord te zien? Bel of mail me, dan bespreken we wat ik voor u kan doen.

 

Voor wie?

Een identiteitssessie is geschikt voor iedereen die zich sterk wenst te profileren, zoals zzp'ers, beginnende ondernemers, mkb'ers en andere organisaties.

 

Aanpak

De identiteitssessie kan als losse sessie worden gepland, of als opmaat naar  het laten schrijven van uw corporate (web)teksten. De sessie zelf duurt 2,5 uur, waarin we samen aan de slag gaan.

  • Stap 1: Kort (telefonisch) kennismaken.
  • Stap 2: Identiteitssessie, duur 2,5 uur.
  • Stap 3: Uitwerken missie en identiteit.
  • Stap 4: Indien gewenst, verwerken van uw missie en identiteit in uw corporate (web)teksten.

Tarief

De identiteitssessie omvat een korte telefonische kennismaking, de sessie zelf en het uitwerken van de missie en identiteit. De sessie wordt aangeboden voor een vast tarief.

 

Aansluitend kunt u ervoor kiezen uw missie en identiteit te laten verwerken in uw corporate (web)teksten. Voordat ik aan de slag ga, bespreken we uw behoefte. U ontvangt een inzichtelijke offerte en planning. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  • Identiteitssessie (inclusief uitwerken missie en identiteit): € 195,- euro exclusief btw.
  • Schrijven corporate teksten, uurtarief: € 75,- euro, exclusief btw.

De identiteitssessie kan plaatsvinden in Nijmegen (geen reistijd/-kosten) of op een locatie naar keuze (reiskosten 0,19 per kilometer, gerekend vanaf Nijmegen). Kosten voor reistijd worden berekend vanaf 15 minuten ( 25,- per uur of een deel daarvan).


"Dat aan het doel en de missie van ondernemingen zo zelden adequate aandacht wordt gegeven,

is misschien de belangrijkste oorzaak van businessfrustratie en falen."

Peter F. Drucker